Tojásfeldolgozó gépek

blankMinden háztartásban található tészta. Egyre  több olyan ember van, aki valamilyen élelmiszer allergiától, vagy intoleranciától szenved, vagy egyszerűen csak fogyókúrázik, de nagyon szereti a tésztát. A növekvő igényeknek megfelelően ma már minden olyan tészta megtalálható az üzletek polcain, amit ezekkel a betegségekkel élő emberek is fogyaszthatnak nyugodt szívvel, illetve a fogyókúrázóknak is készítenek kalória csökkentett tésztát, vagy a gluténérzékenyek vehetnek gluténmentes tésztát, az egészséges életmódot követők pedig megtalálhatják a különböző teljes kiőrlésű lisztből készült tésztát.

A tészta lelke

A tészta készítés egyik legfontosabb alapanyaga a tojás. A jó minőségű tészta jó minőségű tojásból kell hogy készüljön, ez adja meg a színét és az ízét. A jó tojás használata fél siker. És hogy milyen a jó tojás? A prémium takarmánnyal etetett csirkék tojásai a legjobb minőségűek, csak ilyenekkel érdemes dolgozni. A sikernek a másik eleme a tojásfeldolgozó gépek. A tojásfeldolgozó gépek segítségével készül a tojáslé. A megmosott tojásokat a tojásfeldolgozó gépek feltörik, a gép szétválasztja a tojást a héjától, majd az adott mennyiségű tojást tojáslévé keveri. A munka folyamatokat nagy körültekintéssel kell végezni, hiszen folyékony és romlandó élelmiszerről van szó. Minden szabályt és követelményt ajánlatos betartani, a minőségi munka szinten tartása érdekében. Amikor a tojáslé elkészül, hozzáadják a lisztet, ami egy speciális tésztaliszt, magas sikér tartalommal, ami meghatározza a tészta rugalmasságát. Itt is fontos betartani az előírásokat, az időtényezőket, itt a legapróbb dolgokra is oda kell figyelni, bár ezeket a funkciókat be lehet állítani az automatizált gépeken, mégis ki kell szűrni a legkisebb hibalehetőséget is. A tojásfeldolgozó gépek tervezése is így készül, mindenre ügyelünk, hogy a munka gyorsan és hatékonyan folyjon. A tojáslé elkészítése és a liszt hozzáadása is gépek közreműködésével történik, sőt a gyúrást, nyújtást, formázást, szárítást és minden folyamatot automata gépek végzik.

Mivel a tojásfeldolgozó gépek megspórolják az emberi munkát, ezzel jelentős összeget lehet megtakarítani, azon kívül a tojásfeldolgozó gépek sokkal gyorsabban és hatékonyabban dolgoznak, mint az emberek, ezért a vállalkozás jobban működik, több tésztát tud előállítani, ami viszont nem megy a mennyiség rovására. Jó minőségű alapanyagokkal dolgozva olyan kvalitás érhető el, mint a kézműves tészták esetében, amit kézzel állítanak elő, és épp ezért nehéz nagy mennyiségben előállítani, és az áruk sem olyan kedvező. Az általunk forgalmazott és gyártott gépekkel olyan tésztát lehet készíteni, mint amilyet annak idején nagyanyáink  gyúrtak és nyújtottak kézzel, az áruk mégis mindenki számára elérhető. Minden gépet a legnagyobb figyelemmel tervezünk, gyártunk, kiszűrve a hiba lehetőségeket és megfelelve minden elvárásnak. A tojásfeldolgozó gépek ugyanolyan precízen és megbízhatóan dolgoznak, mint a többi gépeink, legyenek azok tésztagyártó présgépek vagy vákuum csomagoló gépek.

 Amíg a tészta az üzletek polcaira kerül, sok munka folyamatot kell elvégezni, ha ezt mind emberi munkával készítenénk, nem tudnánk ilyen hatékonyan dolgozni, és sokkal több hibát vétenénk, összehasonlíthatatlanul lassabban menne a munka, és az ár sem lenne olyan kedvező. De hála a gyorsan fejlődő technikának, ma már a jó tészta nagyüzemi formában is előállítható, és a legkedvezőbb áron értékesíthető. Így mindenki profitál a folyamatosan fejlődő gépek munkájából. Cégünk nagy figyelmet fordít a mindig megújuló trendekre, hogy lépést tartsunk nemcsak itthon, hanem nemzetközi szinten is. Számunkra fontos, hogy mindig a legmodernebb géppel dolgozzanak partnereink, csak így tudunk lépést tartani a szinte nap mint nap változó világ igényeivel. Felgyorsult az élet, megváltoztak a táplálkozási szokások is, az ezzel kapcsolatos elvárások is. Azzal, hogy partnereinknek a legjobb gépeket biztosítjuk, tulajdonképpen a vásárlók ízlésének teszünk eleget, illetve formáljuk azt. Minél több fogyasztó vásárolja partnereink tésztáit, a mi sikerünk is annak arányában nő, mert tudjuk, hogy minden tudásunkat és szakmai tapasztalatunkat beleadtuk a gépeink tervezésébe, kivitelezésébe. A tojásfeldolgozó gépek a legmodernebb eszközökkel készültek, és mivel folyékony élelmiszerről van szó, a legjobb minőségű rozsdamentes acél anyag biztosítja a tiszta és gyors munkát.