Egyedi tojásfeldolgozó gépek gyártása

blank

Cégünk sok év tapasztalatával, innovatív megoldásaival, rohanó világunk elvárásainak megfelelően dolgozza ki a legmodernebb gépeket az élelmiszeriparban, azon belül is a tésztagyártás területén. A tészta előállításának sarkalatos pontja a tojás feldolgozása, ezért különösen nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi tojásfeldolgozó gépek gyártása során felmerülő minden apró momentumra annak érdekében, hogy partnereink a legjobb minőségű termékeket tudják előállítani a legköltséghatékonyabban. A tojás adja meg a tészta színét és ízét, ezért érdemes jó minőségű tojásokat beszerezni, mert azzal megalapozzuk a minőséget. Első lépésben a tojásokat meg kell tisztítani, azután be kell tenni az általunk tervezett és legyártott gépbe, ami automatikusan megtöri, majd leszűri a héjakat. Az egyedi tojásfeldolgozó gépek gyártása úgy történik, hogy megkönnyítsék a munka folyamatokat, amikre szükség van a nagyüzemi tésztagyártás során.

Mit nyújtunk?

A tésztagyártás során a gépek automatizáltak, számos funkcióval vannak felszerelve, és minden műveletet a gépek végeznek. Az egyedi tojásfeldolgozó gépek gyártása alkalmával odafigyelünk minden műveletre, amit a gépek végeznek, ezek a tojás törése és szétválasztása, a tojáslé tárolása, a pasztörizálás és a centrifugálás. Mi hiszünk abban, hogy a testre szabott, egyedi tojásfeldolgozó gépek gyártása gyorsabban sikerre viszi ügyfeleink vállalkozását, hiszen személyre szabottan, a legjobb szakemberek segítségével tervezzük meg és hozzuk létre ezeket a berendezéseket. Semmit nem ér a jó minőségű alapanyag, ha nem a megfelelő és legmodernebb technológiával előállított gépekkel dolgozunk. Ezért is olyan fontos az egyedi tojásfeldolgozó gépek gyártása ugyanúgy, mint a többi gép,  például a tésztagyártó gépek, vagy a tojás pasztörizáló gépek. A tervezés során nagy hangsúlyt fektetünk a különböző funkciókra, ami megkönnyíti a gépek kezelését és a tészták nagy mennyiségben való előállítását.

Cégünk több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik, az évek alatt sokat fejlődtünk, nemzetközileg is elismertek lettünk, partnereink száma is egyre bővül, ami azt jelenti számunkra, hogy jól végezzük a munkánkat, de ez nem állít meg minket, sőt inkább sarkall arra, hogy még jobbak legyünk, még gyorsabban fejlődjünk, hiszen a piaci elvárások is egyre nőnek, és mi szeretnénk megfelelni ezeknek az elvárásoknak, csak így maradhatunk a legjobbak között. Az általunk tervezett  egyedi tojásfeldolgozó gépek gyártása a korszerű technológiának köszönhetően minden igényt kielégítenek és megfelelnek az elvárásoknak. Az egyedi tojásfeldolgozó gépek gyártása mellett számos egyéb berendezés tervezésével és gyártásával foglalkozunk, és mindegyiket a legjobb tudásunk szerint állítjuk elő. Partnereinkkel a hosszú távú munka kapcsolatban hiszünk, így folyamatosan tartjuk az elvárt színvonalat, sőt mindig előnyben részesítjük az innovatív megoldásokat, és ezeket gyakran alkalmazzuk a tervekben, a tervek pedig gyorsan megvalósulnak, partnereink elégedettségét kivívva. Nálunk mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb gépet, legyen az egy családi vállalkozás, vagy egy országosan elismert nagy vállalat, mi rugalmasan állunk a feladatokhoz és az igényekhez. Hiszünk abban, hogy a gépek tervezése egy közös munka kell hogy legyen, mert csak így tudjuk kiszűrni az esetleges hibákat, és megvalósítani azt a berendezést, amivel vásárlóink nemcsak elégedettek lesznek, de konkrétan látszik a hatékonyabb munka eredménye. Közös célunk az, hogy a boltokban a vásárlók egy olyan terméket kapjanak, amely minden esetben a jó minőséget jelenti, odafigyelve az esztétikus csomagolásra is, hisz ezzel találkozik először a vevő, és az első benyomás, mint minden más esetben is, itt is meghatározó.

Kínálatunkban megtalálható több tojásfeldolgozó berendezés, mint például a tojástankok, tojáscentrifugák, pasztörizáló gépek, tojásmosó berendezések és egyéb gépek állnak rendelkezésre nagy választékban. Ha megtekinti széles választékunkat, nemcsak tojásfeldolgozó gépeket talál, hanem minden olyan berendezést, melyek elengedhetetlenül szükségesek a jó minőségű tészta előállításához.

A megfelelő gépek előállításához, gyártásához sokoldalú tudás és tapasztalat szükséges, komplex feladatokat kell ellátni, ami nagy odafigyelést és precíz munkát követel. Vállalkozásunk olyan összeszokott csapatot állított össze, amely ezeket a feladatokat és innovatív kihívásokat megoldja, a legmagasabb minőségben. Mivel a tervezéstől a kivitelezésig mindent mi végzünk, így kevesebb a hibalehetőség, és kedvezőbb áron tudunk értékesíteni.