Csomagológépek gyártása

blankMiért kell a jó csomagolás?

A csomagolás egyre fontosabb eleme a terméknek, az igényes csomagolás általában jó minőségű termékre utal, ami nagyrészt igaz is, hisz aki odafigyel a külcsínyre, az másra is nagy figyelmet fordít. A csomagolás segít eladni a terméket, a jó csomagolás mesél is róla. Arról, hogy ha kibontjuk, mit találunk benne. Az élelmiszerek csomagolása azért is nagyon fontos az esztétikumon túl, mert olyan funkciókat is el kell látnia, mint például a lehető leghosszabb fogyaszthatóság, a frissen tartás, valamint a csomagolás védi meg az élelmiszert a különböző gombáktól, penészektől, és attól, hogy a szállítás során nem sérül meg. Éppen ezért a tervezést nagyon körültekintően kell végezni, hogy a csomagolás egy csomó higiénés és egyéb követelményeknek meg tudjon felelni.

Miért a mi gépeinket válasszák?

Cégünk minden olyan gép és gépsor tervezésével és gyártásával foglalkozik, ami a tésztával kapcsolatos. Ezek közé tartozik a csomagológépek gyártása, ami a tészta készítés utolsó fázisai közé tartozik, amikor a terméket becsomagolják, és ezzel készen áll a szállításra. A csomagolás megvédi a terméket a károsodástól és az esetleges szennyeződésektől a szállítás során. A csomagológépek gyártása automatizáltan történik, a tészták esetében is többféle csomagolás lehetséges, a karton dobozba való csomagolás, illetve a hagyományos átlátszó műanyag celofán csomagolás. A legideálosabb csomagolási formát úgy választhatjuk meg, ha ismerjük az adott termék tulajdonságait és felhasználási módjait. Ezekhez kapcsolódik az előállítás technológiája, vagyis a legmegfelelőbb csomagológépek gyártása, amelyek megfelelnek az igényeknek és elvárásoknak.

Mielőtt azonban megtörténik a csomagológépek gyártása, alapos kommunikáció előzi meg, hogy mindent megtudjunk a termékről és annak tulajdonságairól. Nem mindegy például, hogy száraztésztát, mondjuk spagettit vagy csusza tésztát szeretnénk csomagolni, vagy a napjainkban egyre divatosabb töltött tésztákat, mint a ravioli vagy a tortellini, ezek friss hatásúak, puhák, olyan, mintha előző nap gyúrták és töltötték volna kézzel. Ezeket a házias jellegű tésztákat nem ajánlatos karton dobozban tárolni, inkább műanyag tálcákon, melyek hosszan megőrzik az élelmiszerek frissességét.

A termékek szavatossági idejének meghosszabbításához vákuumozó eljárást is alkalmazhatunk, melynek során légmentesen, illetve védőgázzal történik a csomagolás. Az önmagában is esztétikus tésztát, mint például a színezett, ízesített száraztészták, érdemes olyan csomagolásba öltöztetni, amiben látszik a termék. A tészták esetében jó választás, ha látszik a csomagolásban, bár az olasz tésztákra, mint a spagetti, penne vagy fusili és egyéb formájú száraztészták, jellemző a zárt dobozos csomagolás. Ez a csomagolási forma megelőlegezi és sejteti a jó minőséget, illetve olyan márkák engedhetik meg maguknak, akiket már jól ismernek a vásárlók, és tisztában vannak a termékek minőségével.

Cégünk a csomagológépek gyártása során  olyan csomagolástechnikai megoldásokat nyújt, amely csökkenti a költségeket és növeli a termelés hatékonyságát, ezzel nő partnereink bevétele, és az automatizált gépeknek köszönhetően minimális  munkaerő szükséges, így jelentős megtakarításra tehetnek szert. Nekünk fontosak ügyfeleink igényei, és igyekszünk mindig megfelelni az elvárásaiknak, sőt egyedi elképzeléseket is szívesen teljesítünk, az ő elképzeléseik alapján dolgozzuk ki a számukra legmegfelelőbb felhasználási konstrukciót, ami a csomagolóanyag, a csomagológép és az optimális gépbeállítás hármasából  áll.

A csomagológépek gyártása mellett, ha partnereink igénylik, szaktanácsadást is adunk, ellátjuk az ügyfeleket néhány jó tanáccsal a gépek használatával kapcsolatban. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött kijelenthetjük magunkról, hogy országosan és nemzetközileg is ismertek és elismertek vagyunk, és ezért a piaci pozícióért meg kellett dolgoznunk, ezt partnereink is elismerik, akikkel folyamatos munkakapcsolatban állunk, és mindig a legmagasabb csúcstechnológiával ellátott gépeket gyártjuk és forgalmazzuk. Sok esetben a tervezést is mi végezzük, ehhez megvannak a megfelelő, magasan képzett mérnökeink, szakembereink. Mivel az általunk gyártott berendezések élelmiszerekkel érintkeznek, gépeink a legjobb minőségű rozsdamentes acélból készülnek, és minden kis csavarra, illesztésre odafigyelünk, ez jellemző a csomagológépek gyártására is, ugyanúgy, mint a többi gépünk esetében. A partnerekkel való siker elérése két alapvető elváráson alapul, ez a bizalom és a kommunikáció. A bizalom hosszú munka és kommunikáció során alakul ki.