Tésztagyártó gépek

blankA tészta világszerte az egyik legkedveltebb étel. Szinte végtelen számú az a lehetőség, ahányféleképpen el lehet készíteni, és a tészta formája is egyre változatosabb. Régen otthon készítették az asszonyok a tésztát, keverték, gyúrták, nyújtották, majd formára vágták. A mai világban ez elképzelhetetlen, hisz erre nincs időnk, ma sokkal gyorsabban halad a világ, a tészta az egyik leggyorsabban elkészíthető meleg étel, talán ez is hozzájárul a népszerűségéhez. A rohanó világhoz alkalmazkodva jelentek meg a tésztagyártó gépek, amelyek nagy mennyiségben gyártják a különböző tésztákat. Az olasz konyha népszerűségének köszönhetően egyre többféle tésztát igényelnek a fogyasztók, el akarják készíteni azt az ételt, amit egy utazás alkalmával ettek, vagy amit egy videón láttak, ma már minden elérhető és közel van. Természetes az a mozdulat, amellyel leveszünk a boltok polcáról egy csomag spagettit vagy raviolit, a csusza tészta mellett az olasz jellegű tészta már természetes elvárás.

A tésztagyártó gépek felveszik a versenyt az egyre növekvő igényekkel, cégünk folyamatosan, újítja, fejleszti ezeket a gépeket, mert a mi célunk az, hogy az elsők között legyünk a tésztagyártó gépek tervezésében, kivitelezésében és eladásában egyaránt. Ez azért fontos számunkra, mert igyekszünk partnereinket  a legmodernebb berendezésekkel ellátni, hiszen ez egy hosszú távú együttműködés, legalábbis mi ebben hiszünk. Csak együtt lehetünk a legjobbak között.

Léteznek kisebb kapacitású gépek, ezeket vendéglátóiparba, szállodákba ajánljuk, vagy akár családi vállalkozásokba, és vannak a nagyüzemi mennyiséget előállító tésztagyártó gépek, amelyekkel az áruházak polcain találkozhatunk. A modern technológia lehetővé teszi, hogy a régen kézzel elvégzett műveleteket gépek készítsék el. A tésztakészítés egy nagyon komplex dolog, fontos a jó minőségű alapanyag, aminek az egyik legfontosabb eleme a tojás. A tojást meg kell tisztítani, megtörni, a héját elkülöníteni, és megfelelő állagú tojáslevet kell előállítani. A másik fontos eleme a tésztának a liszt.

Az általunk forgalmazott tésztagyártó gépek automatikusan hajtják végre nemcsak a tojás feltörését és a tojáslé készítését, hanem a gyúrás, a nyújtás, a préselés vagy egyéb formázás, valamint a szárítás műveletét. Az automatizálás lehetővé teszi jóval kevesebb munkaerő alkalmazását, illetve nő a termelés hatékonysága, ezzel sokat takaríthatnak meg partnereink. A gyorsan előállított tészta nem megy a minőség rovására, sőt, sokkal jobban szinten tartja a tészták minőségét, mert a tésztagyártó gépek kiszűrik a hibalehetőségeket, és biztosítják a fogyasztókat az egyformán magas minőségről.

Társaságunk minden olyan géppel foglalkozik, ami a tésztával kapcsolatos, mint például a csomagológépek gyártása, vagy a tojásfeldolgozó gépek tervezése. A tésztakészítés minden fázisát  gépek végzik, ezeket mi forgalmazzuk, illetve a tervezéstől a gyártásig és a beüzemelésig mi kísérjük végig a munka folyamatokat. Ez azt eredményezi, hogy a lehető legkisebb a hibalehetőség, ezen kívül ár-érték arányban kedvező árakat tudunk ajánlani. Ezek a gépek megfelelnek a legmodernebb technológia elvárásainak, illetve a legmagasabb követelményeknek is. A partnereinkkel való hosszú távú munkakapcsolat azt eredményezi, hogy a tésztagyártó gépek segítségével sikerre visszük a vállalkozásukat, mert ha ők sikeresek, akkor mi is, tehát közös az érdek.

Amíg ide eljutunk, sokat kommunikálunk annak érdekében, hogy megismerhessük ügyfeleink elképzeléseit, igényeit és elvárásait, és amikor ezt megismerjük, segíteni tudunk a számukra legalkalmasabb berendezés kiválasztásában, illetve legyártásában. Más gépet ajánlunk egy étteremnek vagy egy szállodának és mást annak, aki ipari mennyiségben készíti a különböző tésztákat. Azonban mindegyik esetében elmondhatjuk, hogy a tésztagyártó gépek közül a legmegbízhatóbbat, legmodernebbet kaphatják tőlünk, és ezzel megalapozhatják vállalkozásuk sikerét. Cégünk folyamatosan megújul, tisztában vagyunk az élelmiszeripari és azon belül a tésztakészítési trendekkel, és ezt figyelembe vesszük és alkalmazzuk is.

Sokéves tevékenységünk és tapasztalatunk eredménye, hogy nemcsak országosan, de nemzetközi viszonylatban is elismernek minket, mert megszállottjai vagyunk a munkánknak, és mindig valami innováción vagy új technológián dolgozunk. Ezt a sokéves tapasztalatot szeretnénk a gépeinken keresztül átadni a partnereinknek, akiknek igyekszünk mindig a legjobbat nyújtani. Összeszokott szakembereink mindennap azon munkálkodnak, hogy a mi gépeinkkel készített tészták legyenek a legnépszerűbbek.