Tésztagyártó présgépek

blankA tészta világszerte kedvelt étel. Gyorsan, változatosan elkészíthető, az ára is megfelelő. Egyre több igénynek kell megfelelni, egyre nagyobb választékot kell biztosítani, odafigyelve a különböző étel allergiákra, érzékenységekre vagy az egészséges életmódra, ma már természetes, hogy minden részletre oda kell figyelni.

Mitől jó a tészta?

A tészta minőségét elsősorban az alapanyagok határozzák meg. Feltétlenül szükséges a jó minőségű friss tojás, amiből a tojáslé készül.  Ez meghatározza a tészta ízét és színét. A jó minőségű tojásléhez keverik a speciális lisztet, aminek a sikértartalma 10-15 százalék, ez adja meg a tészta rugalmasságát. Ebből a lisztből és a tojásléből  gyúrják, nyújtják a tésztát. de ezeket a munkálatokat már gépek végzik, szinte teljesen kiiktatva a humán erőforrást. A tésztagyártó gépek megjelenésével sokkal egyszerűbbé vált a tészta előállítása, akár nagyüzemi tételben is. Cégünk rendelkezik azokkal a berendezésekkel, amelyekkel olyan tészta állítható elő, amilyet régen nagyanyáink gyúrtak kézzel.

A  tésztagyártó présgépek segítségével és a megfelelő minőségű alapanyagok hozzáadásával igazi házias jellegű, szép színű tészta állítható elő. Azon dolgozunk nap mint nap, hogy mindig a legmagasabb minőségű gépeket biztosítsuk partnereinknek annak érdekében, hogy a fogyasztó az ő terméküket emelje le a boltok polcairól, hiszen a mi célunk közös, és ez nem más, mint a fogyasztók maximális kiszolgálása, és a folyamatos minőség megtartása. A közös munka eredményeképpen létrejön egy hosszú munkakapcsolat, melynek során mindig megújulva képesek vagyunk felvenni a versenyt a legmodernebb technológiával. Olyan gépeket gyártunk, amelyek elvégzik az összes műveletet emberi segítség nélkül, teljesen automatizáltan.

A tésztagyártó présgépek feladata, hogy a nyújtást kihagyva, egy préselési technikával állítsa elő a tésztát, illetve a nyújtás is készülhet a tésztagyártó présgépek használatával. A tészta alakját a tészta matricák határozzák meg, ezeknek a matricáknak a változtatásával állíthatunk elő kocka tésztát különböző méretekben, vagy fodros tésztát, de sorolhatnánk hosszan a formákat, amiből egyre nagyobb a választék. Sok mindennek kell megfelelni, ahhoz, hogy jó minőségű tésztát kapjunk, de sokéves tapasztalatunk és szaktudásunk, valamint országos és nemzetközi elismertségünk a bizonyítéka annak, hogy hiszünk a munkánkban és a folyamatos megújulásban, csak így tudunk az élen maradni.

A legnagyobb igényeknek is meg tudunk felelni, a legkülönlegesebb kéréseket is igyekszünk teljesíteni, partnereinknek úgy tudjuk a legjobban segíteni, hogy mindig a legmagasabb technológiai elvárásoknak megfelelő gépeket, gépsorokat gyártjuk le számukra, ezek közé tartoznak a tésztagyártó présgépek, melyek nagyban megkönnyítik a munkát. A tésztagyártó présgépek használatával házias jellegű tészta állítható elő, olyan, amit a nagyszüleinknél ettünk gyerekkorunkban. Ha belegondolunk abba, hogy amikor még nem voltak gépek, mennyi munka volt a tészta elkészítése, és mennyi idő kellett ahhoz, hogy a tányérunkra kerüljön, fel se tudjuk fogni, hogy ma milyen könnyen és gyorsan elkészíthetjük ezt a gépek segítségével úgy, hogy igazán jó minőségű tésztát kapunk. Fontos a precíz és gyors munka, az odafigyelés, a tésztagyártó présgépekkel igazán gyorsan  nagy mennyiségben készülnek a legkülönbözőbb tészták, köszönhetően a préselt eljárásnak, aminek az a lényege, hogy a bekevert tészta nagyon nagy nyomással egy préselésen esik át, ez ma a legmagasabb technológia, a legújabb eljárás. Bizonyos tésztagyártó présgépek vákuumozott száraztészta gyártására is alkalmasak.

Cégünk nagy figyelmet fordít arra, hogy az általunk gyártott és forgalmazott gépek a legnagyobb mértékben megkönnyítsék partnereink munkáját, berendezéseinket rengeteg funkcióval látjuk el, az igényeknek megfelelően, és biztosak vagyunk abban, hogy érdemes a gépekbe fektetni, mert hamar behozza az árát, hiszen a berendezéseinkkel nagyon gyorsan, jó minőségben állítható elő ipari mennyiségű tészta, de családi vállalkozásoknak is tudunk ajánlani tészta készítő gépeket. Mi akkor vagyunk elégedettek, ha a partnereink is azok, a siker csak egy közös munka eredménye lehet, mi folyamatosan kommunikálunk, és mivel a gépek tervezésétől a gyártásig és beüzemelésig jelen vagyunk, a legtökéletesebb gépet gyártjuk le ügyfeleinknek, így biztosak lehetünk abban, hogy az általunk forgalmazott gépekkel a legjobb minőségű tészta kerül az üzletek polcaira.