Egyedi tojásfeldolgozó gépek tervezése

blank

Amikor megvásárolunk egy csomag tésztát, és vacsorát főzünk a családnak, nem gondolunk bele, hogy mennyi munka és munkafolyamat szükséges ahhoz, hogy ilyen nagy választékban ennyi féle tészta álljon rendelkezésre. A tészta készítése ma már nagyüzemben, automatizált gépekkel történik. A mi dolgunk az, hogy ezeket a gépeket megtervezzük, legyártsuk, hogy minél hatékonyabban tudják partnereink  előállítani tészták sokaságát, a spagettitésztától a különböző töltött tésztákig. Bár léteznek tojás nélkül készített tészták, azt azért nyugodtan állíthatjuk, hogy a tészta lelke a tojás. Az élelmiszeriparban a folyékony élelmiszerek feldolgozása az a folyamat, ahol különösen nagy gondot kell fordítani a higiéniára, és a magas minőségű gépek előállítására.

Az egyedi tojásfeldolgozó gépek tervezése során figyelembe kell vennünk azt, hogy jó minőségű termékeket csak a magas mikrobiológiai igényeket kielégítő rozsdamentes acélból készült eszközökkel lehet előállítani. A szigorú higiéniás szabályok kizárnak minden más anyagból készült berendezést. Ugyanakkor nőttek az egyedi igények, partnereink igyekeznek mindig valami újat előállítani a tésztagyártás területén annak érdekében, hogy maximálisan eleget tegyenek a vásárlók igényeinek. Ennek következtében egyre fontosabb lett az egyedi tojásfeldolgozó gépek tervezése is a többi gép mellett.

Cégünk a legjobb tervezőkkel és szaktanácsadókkal együttműködve dolgozza ki a gyártástechnológiát, előtte azonban szükséges az egyedi tojásfeldolgozó gépek tervezése, és ezután következik a gyártás. Olyan berendezéseket tervezünk és gyártunk partnereinknek, ami hosszas kommunikálás után kerül megvalósításra, mert számunkra fontos, hogy a gépek teljesen személyre, illetve vállalkozáshoz szabottak legyenek, ezzel is hozzájárulunk ügyfeleink sikeréhez. Az ő sikerük a mi sikerünk is, hiszen ha ők költséghatékonyabban tudják a terméküket előállítani, akkor tudjuk, hogy sok más gép mellett az egyedi tojásfeldolgozó gépek tervezése elérte célját.

A tervezés után következik az egyedi tojásfeldolgozó gépek gyártása, melynek során odafigyelünk minden apró kis momentumra, ami a tervezés során felmerült. A tojás egy érzékeny élelmiszer, meg kell oldani a tárolását, mielőtt feldolgozásra kerül, meg kell tisztítani, majd feltörni, a tojáshéjakat elkülöníteni és a tojáslevet elkészíteni. Minél jobb minőségű a tojás, annál jobb lesz a tészta, és a színét is befolyásolja némileg, így az sem mindegy, honnan szerzik be az alapanyagot. A fenti műveleteket már gépek végzik, ennek következtében sokkal kevesebb humán erőforrásra van szükség, mint régebben, evvel is megtakarítanak számos munkaerőt.

Azért is fontos az egyedi tojásfeldolgozó gépek tervezése, mert csak így lehet lépést tartani az egyre növekvő igényekkel és elvárásokkal. Ha egyedi, testre szabott gépet tervezünk és gyártunk partnereinknek, az megalapozza az egyéniségüket, hogy kiragyogjanak a tömegből, és a legjobbak között tartsák őket számon. Ehhez sok munkára van szükség, de hosszú távon mindenképpen megéri anyagilag és morálisan egyaránt. Mi a hosszú távú munka kapcsolatot részesítjük előnyben, aminek az alapja a bizalom és a kommunikáció. Ha ez működik, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a legjobb gépeket terveztük és gyártottuk le partnereinknek.

Az egyedi tojásfeldolgozó gépek tervezése is ennek a bizalomnak és kommunikációnak az eredményeként történik, figyelembe vesszük a különleges igényeket is, több funkcióval is ellátjuk gépeinket, innovatív megoldásainkkal az általunk tervezett és gyártott gépekkel könnyen és gyorsan lehet nagy mennyiségű és kiváló minőségű tojáslét előállítani. A tojás feldolgozás során a tojás feltörése, és a feltörés során keletkezett héjak leszűrése kritikus pontja  a megfelelő minőségű tojáslé előállításának, ezért különösen odafigyelünk az egyedi tojásfeldolgozó gépek tervezése során ezeknek a műveleteknek a biztonságára, hiszen minden a tervező asztalon dől el.

A tésztagyártás másik kulcsfontosságú eleme a liszt, melynek a tárolására és minőségének megtartására szintén egyedi megoldásokat fejlesztettünk ki. A tésztagyártó gépek a tervezéssel kezdődnek, és mi végigvisszük a folyamatot egészen a beüzemelésig, így vagyunk képesek a legjobb minőségű és ár-érték arányban is a legmegfelelőbb gépeket előállítani úgy, hogy a legkevesebb kompromisszumot kelljen kötni. Nagyon örülünk annak, hogy partnereink egyre sikeresebbek, mert tudjuk, hogy a legjobb gépeket terveztük és gyártottuk részükre, így mi is részesei lehetünk sikereiknek.