Csomagológépek tervezése

blankA tészta a legkedveltebb élelmiszerek közé tartozik, mert könnyen elkészíthető és kedvező az ára. Ennek következtében egyre többen kezdtek foglalkozni a tészta gyártással, és a boltokban óriási a választék a különböző tésztákból, legyen az spagetti, eperlevél, tarhonya, ravioli, tortellini. A nagy választékot az olasz gasztronómia elterjedésének is köszönhetjük, ma már természetes, ha az otthonunkban olasz vacsorát főzünk. A mai világ fogyasztója szereti a különböző nemzetek konyháit, és nemcsak étteremben, de otthon is szívesen eszik akár indiai, kínai vagy olasz ételeket. Persze emellett nem törpül el a magyar konyha szeretete, amiben szintén sokféle formájú tésztával találkozhatunk. Na de hogyan lehet kitűnni ebben a sokféleségben?

 

Csomagoljunk!

Ebben a versenyben egyre nagyobb szerepet kap a csomagolás. A csomagolás az első dolog, amivel a vásárló találkozik a boltokban. Az első benyomás pedig, mint mindenhol, nagyon fontos. Mivel partnereink hamar rájöttek a csomagolás fontosságára, egyre nagyobb hangsúlyt fektettek a csomagolás megtervezésére, mi pedig még az előzőekhez képest is jobban odafigyeltünk a csomagológépek tervezésére. A csomagológépek tervezése az élelmiszerek esetében különösen nagy figyelmet igényel, és egy csomó szabálynak és követelménynek kell megfelelni, hiszen az élelmiszer lehet folyékony vagy szilárd, tartós vagy gyorsan romló, az élelmiszer minden tulajdonságát meg kell ismerni. Cégünk vallja, hogy a kommunikáció nagyon fontos a partnerekkel, mert csak így tudunk sikeresen együttműködni.

Ahhoz, hogy a csomagológépek tervezése során a legprofibb géppel dolgozhassanak ügyfeleink, meg kell őket ismernünk, a céljaikat, igényeiket, és meg kell ismernünk a termékeiket. A legjobb szakemberek, mérnökök dolgoznak azon, hogy partnereink a legjobbat, legújabbat kapják tőlünk. A tervezést követi a csomagológépek gyártása, ami szintén a mi feladatunk, társaságunk nem adja ki a kezéből a munkafolyamatokat, mi mindent elvégzünk, remek összeszokott szakembereink gyorsan és precízen dolgoznak. Sőt, a gyártás után,  ha igény van rá a partnerek részéről, szaktanácsadással is ellátjuk őket annak érdekében, hogy tisztában legyenek a berendezések adottságaival. Gépeink többnyire automatizáltak, és sok funkcióval vannak ellátva, így nem szükséges az emberi munkaerő, ez nagyban növeli a bevételt. A csomagolás a tészta készítésének az a fázisa, amikor a kész terméket felöltöztetik, hogy elszállítsák az üzletekbe. Arra is oda kell figyelni, hogy a szállítás folyamán ne sérüljön se az áru, se a csomagolás.

Az élelmiszerek esetében a csomagolás nemcsak a hatékony eladás miatt fontos, hanem megvédi a terméket a lehetséges gombáktól, baktériumoktól, penésztől, szennyeződéstől. A csomagoló gépek tervezése alatt mindezekre oda kell figyelnünk. A tészta csomagolása esetében arra is figyelni kell, hogy ne érje nedvesség, hiszen száraz áruról beszélünk.

A mindig fejlődő technológiának köszönhetően számos csomagolási formát választhatunk, lehet az tasakos, dobozos, védőfóliás, zsugorfóliás, és még sok lehetőség közül választhatunk. Végig kell gondolnunk, melyik a legideálisabb formája a tészták csomagolásának. Ezek ismeretében kezdődhet meg a csomagológépek tervezése. Vállalatunk mozgatórugója a folyamatos megújulás, élen járunk az innovációban, csak így tudjuk felvenni a versenyt a hazai és nemzetközi versenytársakkal. Nekünk fontos, hogy mindenre odafigyeljünk, és a legjobb munkát adjuk ki a kezünkből, hogy ezzel sikerre vigyük partnereink vállalkozását, hiszen a mi célunk megegyezik a partnereink céljaival, úgy vinni sikerre a termékeket, hogy mindenekelőtt a fogyasztó igényeit tartsuk szem előtt.

A csomagológépek tervezése során igyekszünk egyedi, innovatív megoldásokat nyújtani, mert az üzletekben valamivel fel kell hívni a termékre a figyelmet, akár az egyedi formával, vagy a csomagolás anyagával, vagy egy ütős grafikai megoldással. A különböző formájú tészták nagy része önmagában is esztétikus, illetve vannak töltött vagy színes tészták, ezeket ajánlatos olyan csomagolásba öltöztetni, amiben látszik maga az áru, hiszen a tészta eladja magát. A csomagoláson jelen kell lennie az összetevőknek, a gyártónak és a tészta lejárati idejének, mindezt összhangban kell megjeleníteni a grafikai tervezéssel. A csomagolás anyaga, színe, formája mind harmóniában kell legyen egymással. Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy  szakértelmünk és tapasztalatunk hozzásegítse partnereinket vállalkozásának sikeréhez.