Egyedi csomagológépek gyártása

blank

Cégünk sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezik , nemcsak az egyedi csomagológépek tervezése, hanem az egyedi csomagológépek gyártása területén is, valamint számos más gép, gépsor tervezésében és gyártásában is otthon vagyunk. Ez csak úgy valósítható meg, ha folyamatosan fejlesztünk, figyelembe vesszük a hazai és külföldi trendeket, és így lépést tudunk tartani a világ és a technika folyamatos változásával és fejlődésével. Partnereink is elvárják a naprakész, legújabb megoldásokat, amiket mi az egyedi csomagológépek gyártása során megvalósítunk.  Hosszú távban gondolkozunk, ezt a jövőszemléletet tükrözi a folyamatos gyártmány és gyártásfejlesztés is.

Az egyedi csomagológépek gyártása nemcsak  gyors, pontos  és gazdaságos gyártási folyamatokat eredményeznek, hanem olyan előnyökkel is járnak, melyek partnereink vállalkozását sikerre viszik. Az egyedi csomagológépek gyártása jelenti a gyors, gazdaságos és precíz megoldást, odafigyelve a partnerek igényeire, teljesen testre szabva a gépeket, sok funkcióval, melyek gombnyomásra elindulnak és hangjelzéssel fejezik be a folyamatot, hogy arra se kelljen figyelni. A teljesen automatizált gépek mellé nem szükséges nagy létszámú munkaerőt felvenni, mert a gépek maguktól végeznek el szinte mindent, így jelentősen nő a vállalkozás hatékonysága és kapacitása.

Az élelmiszerek csomagolása esetében, így a tésztákkal kapcsolatban is egyre nőnek az igények, ugyanis az, amit a vevő először meglát az üzletek polcain, az a csomagolás. Ha ez nem esztétikus, akkor az áru, ami benne van, bármilyen jó minőségű, el van veszve. Ezért fontos, hogy ne spóroljunk a csomagolással, már egyre többen felismerik azt, hogy egy esztétikus csomagolás eladja az árut. Minden termékből, így a tésztákból is rengeteg fajta kapható, és fel kell venni a versenyt a többiekkel, ajánlatos kitűnni a tömegből. A száraztészta csomagolása egyre inkább jó minőségű karton dobozokba történik, ezzel azt sugallva, hogy egy különleges, többnyire olasz jellegű tésztát veszünk, ami kiváló minőségű. A friss töltött tésztákat azonban, mint a ravioli vagy a tortellini, nem ajánlatos dobozban tartani, hiszen hamar kiszáradnának, így ezeket a leggyakrabban vákuumcsomagolásban, vagy valamilyen műanyag csomagolásban lehet tárolni. Ilyenkor figyelembe kell venni, hogy minél tovább frissen kell tartani tésztát. Ezek a töltött tészták megfelelő csomagolásban sokáig eltarthatók, és azt sugallják a vevőnek, hogy valami nagyon házias dolgot vásárolt, nagyon hasonlít a kézműves termékekre. De minőségben nemcsak hasonlít, hanem fel is veszi velük a versenyt.

Egyre inkább terjed a világban a környezettudatosság, az újrahasznosítás jelentősége, és ez begyűrűzött a csomagolástechnikába is. A tudatos vásárlók száma is növekszik, akiknek nemcsak az élelmiszer minősége a fontos, de az is, hogy a csomagolás mennyire bolygóbarát. Az egyedi csomagológép gyártása során mindenre odafigyelünk, de ezt partnereink el is várják tőlünk.

Cégünk igyekszik testre szabni a csomagológépeket, legyen az egy kisebb családi vállalkozás vagy egy országos nagyüzem. Mindig a legjobb megoldást találjuk meg, ami a lehető legköltséghatékonyabb, viszont tartja a kiváló minőséget. Az egyedi csomagológépek gyártása előtt történik a tervezés, ami gyakorlatilag egy közös munka, felmérjük az igényeket, a lehetőségeket, és a legjobbat hozzuk ki ezeknek figyelembevételével. A tervezéstől a kivitelezésig és a beüzemelésig végigvisszük a folyamatokat, azt is figyelembe vesszük, hogy hol lesz elhelyezve a gép, vagy igény esetén a külalakra is nagyobb hangsúlyt fektetünk. Vállalatunk egyik legfőbb erénye a rugalmasság, maximális alkalmazkodás az ügyfelek igényeihez, vagyis a csomagolandó termékre szabott egyedi csomagológép gyártása. Cégünk a saját tervezésű gépeink és kiegészítő berendezéseink megrendelésre történő tervezésével és gyártásával foglalkozik. Sok éve jelen vagyunk a piacon, így már számos ilyen gépet terveztünk és legyártottunk. Partnereink elégedettek a munkánkkal, és mindig új kihívásokkal, igényekkel találnak meg minket, aminek mi nagyon örülünk, mert ez azt jelenti, hogy elnyertük a bizalmukat. Országosan jelen vagyunk nemcsak az egyedi csomagológépek gyártásában, hanem egyéb élelmiszeriparban használatos gépek tervezésében és gyártásában. A gépek beüzemelésekor különböző teszteket végzünk el, hogy megrendelőink használatra készen kapják meg a gépeket, és nagy örömünkre szolgál, ha  munkánkkal részt vehetünk partnereink sikerében.