Egyedi tésztagyártó gépek tervezése

blank

A szinte nap mint nap fejlődő technológiának köszönhetően ma már az igények is megváltoztak, nem elég csak a hagyományos tészta formákkal dolgozni, de nagyobb hangsúlyt fektetünk az egyedi tésztagyártó gépek tervezésére, hogy kielégítsük az egyre változatosabb elvárásokat. Az egyedi tésztagyártó gépek tervezése során arra törekszünk, hogy kiváló minőségű és egyedi műszaki megoldásokkal kivitelezett gépeket állítsunk elő ügyfeleinknek.

Miért minket válasszon?

Az egyedi tésztagyártó gépek tervezése során figyelembe véve a megrendelő igényeit, olyan gépeket állítunk elő, melyek automatikusan végzik a különböző fázis munkálatokat, mint a gyúrás, nyújtás, préselés, vagy egyéb formázás, valamint a szárítás. Ezek a berendezések a legmagasabb technológiával vannak ellátva, melyek maximálisan megfelelnek minden követelménynek és elvárásnak. Ahhoz, hogy jó minőségű termékeket állítsanak elő, modern és megbízható gépekre van szükség. Cégünk számára fontos a kommunikáció, hiszen így tudjuk felmérni az igényeket, és hogy az érdeklődő ügyfélnek mire lenne szüksége. Nem olyan egyszerű kiválasztani a legmegfelelőbb berendezést, hiszen rengeteg dologra kell odafigyelni. Mi segítünk megtalálni azt a gépet, ami a legtesthezállóbb, illetve az egyedi tésztagyártó gépek tervezése alatt folyamatosan együttműködünk és kommunikálunk ügyfeleinkkel, mert úgy gondoljuk, csak így tudjuk a legmagasabb technológiát és minőséget nyújtani, igény szerint szakmai tanácsokkal is ellátjuk partnereinket. Arra törekszünk, hogy hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki, mert a közös munka alapja a bizalom és a kommunikáció. Az egyedi tésztagyártó gépek tervezésével szeretnénk hozzájárulni ügyfeleink vállalkozásához és annak sikeréhez, mert az egyben a mi sikerünk is. Ha bármilyen kérdés merülne fel az egyedi tésztagyártó gépek tervezése során, szakembereink szívesen tájékoztatják mindenről, ami ezzel kapcsolatos.

Ma már nagyon nagy a választék minden tekintetben, így a tészták előállításában is, megszámolni sem lehet, hányféle tésztát lehet kapni, legyen az töltött tészta, gluténmentes, tojásmentes, teljes kiőrlésű, színes, nem beszélve a formájukról, vagy a szezonális termékekről, mint például a karácsonyfa formájú tészta. A gasztronómia és az étkezési szokások is megváltoztak, az emberek már nemcsak az éhség miatt esznek, hanem élvezetből is. Az ízek élvezetéhez párosul a látvány is, hogy minél kívánatosabb legyen, és minél különlegesebb. Az egyedi tésztagyártó gépek tervezésére azért van szükség, hogy az egyre növekvő igényekkel és elképzelésekkel tartsuk a lépést, sőt nemcsak tartani szeretnénk, hanem élen akarunk járni. Ez kizárólag együttműködéssel lehetséges, ezért elmondhatjuk magunkról, hogy a folyamatos fejlesztések mellett odafigyelünk partnereink igényeire.

Az olasz konyha elterjedésével nagyon népszerűek lettek a különböző ízű és formájú tortellinik és raviolik. Gépeink automatikusan elkészítik ezeket a töltött tésztákat, és igény szerint testre szabhatjuk, olyan formát vagy tölteléket választ, amilyet jónak talál. Beállíthatók különböző funkciók, a nagyságot vagy a tészta vastagságát figyelembe véve, ezen kívül a töltelék is kiválasztható, mindezt automatikusan elvégzik gépeink. Az egyedi tésztagyártó gépek tervezése azért is szükséges, hogy minél változatosabb termékeket állíthassanak elő partnereink, és így sikerre vigyék vállalkozásukat, ez közös érdekünk.

Kiknek ajánljuk?

Minden olyan helyre javasoljuk berendezéseinket, ahol nagyobb tételben állítanak elő ételt, ilyenek a vendéglátóipari egységek, az üzemi konyhák, az iskolai menzák, szállodák, éttermek, vagy azok a cégek, akik nagy tételben szeretnének eladásra készíteni friss, finom és változatos tésztát, ízlésesen csomagolva, szállításra készen.

A tésztagyártás több lépésből áll, nem arról van szó, hogy összeöntjük a hozzávalókat, meggyúrjuk, formázzuk és már kész is van. Ennél nagyobb odafigyelésre van szükség, megfelelően kell előkészíteni az anyagokat, és a feldolgozásig a tárolásról is gondoskodni kell. Problémás lehet a tojások feltörése ,és a jó minőségű tojáslé előállítása. A másik sarkalatos pont a liszt, melynek tárolására, csomósodás elleni védelmére fokozottan oda kell figyelni. Az egyedi tésztagyártó gépek  tervezésére nagy hangsúlyt fektetünk, hogy megkönnyítse a különböző folyamatok elvégzését, és minden, ami az előállítással kapcsolatos, igyekszünk fejleszteni, lépést tartva a világ fejlődésével és akár a külföldi trendekkel is felvesszük a versenyt. A mi gépeink használatával megalapozza vállalkozásának sikerességét, és azt, hogy változatos termékeket állítson elő.