Egyedi csomagológépek tervezése

blank

A csomagolástechnika egyre fontosabbá válik, hiszen egyre nagyobb a választék hasonló termékekből, és gyakran a vásárló a szemével választ. Minél esztétikusabb egy csomagolás, annál hatékonyabb az eladás. Az élelmiszerek csomagolására különösen oda kell figyelni, mert az esztétikumon túl az is fontos, hogy minél tovább friss maradjon az áru, illetve a szállítás alatt ne sérüljön. Minden olyan vállalatnak szüksége van csomagolást biztosító technológiára, amely valamilyen terméket állít elő. A tészták esetében is egyre nagyobb hangsúlyt kap a csomagolás, mert a jó minőségű áru megérdemli az igényes külalakot. Ha ezt figyelmen kívül hagyjuk, a legjobb terméket is nehéz eladni, hiszen az üzletek polcain sokféle áru sorakozik, és ki kell tűnni a tömegből. Gyakorlatilag fel kell öltöztetni a terméket. A minőségi csomagolással jobban el lehet adni az árut, az igényes csomagolás jó minőségű terméket sugall. Ezért fontos az egyedi csomagológépek tervezése, hogy testre szabottan tudjuk megvalósítani partnereink igényeit. Ezek a gépek többnyire automatizáltak, különböző funkciók állíthatók be rajtuk, sokkal gyorsabban és hatékonyabban lehet velük teljesíteni, és a humán erőforrást is nagy mértékben lecsökkenti.

Miért mi?

Sok év tapasztalatával birtokunkban igyekszünk megfelelni az egyre növekvő elvárásoknak, szeretjük a kihívásokat, az egyedi kéréseket, nagy a kínálat csomagolástechnikai gépekből, de sosem lazítunk, folyamatosan fejlődünk és fejlesztünk. Az egyedi csomagológépek tervezése azért is fontos, hogy partnereink igényeit maximálisan tudjuk teljesíteni. Hiszünk abban, hogy a jó munka alapja a bizalom és a kommunikáció, és ha ezek működnek, akkor remélhetőleg egy hosszú távú közös munkakapcsolat alakulhat ki. Nálunk garantáltan megtalálja azt a berendezést, ami az elvárásoknak eleget tud tenni, hiszen az egyedi csomagológépek tervezése során olyan eszközöket is figyelembe veszünk, melyek garantálni tudják a folyamatos, fennakadásoktól mentes, precíz munkát. Az egyedi csomagológépek tervezése úgy történik, hogy számtalan hasznos funkcióval legyenek ellátva, melyek jelentősen megkönnyítik és meggyorsítják a munkát, tehát sokkal hatékonyabban tudnak dolgozni ezen gépek birtokában. A legtöbb berendezés esetében adott az automata fóliahúzást biztosító funkció, több tárolható program is megtalálható, a lejárt munkamenetet hangjelzés érzékelteti, hogy arra ne kelljen külön figyelni, a gyors sablon csere, a hegesztési hőmérsékletet ellenőrző hőszabályozó és még egy csomó funkció mind a gyors és precíz munkát segíti. Az egyedi csomagológépek tervezése rengeteg előnnyel jár partnereink számára, hiszen azért dolgozunk, hogy megkönnyítsük az ő munkájukat.

A csomagolás  az értékesítés előszobája, hiszen a vevő először a csomagolással találkozik, ezért fontos lépés az egyedi csomagológépek tervezése, mert ha erre nem figyelünk oda eléggé, a termék elvész a többi között, viszont mi azért vagyunk, hogy ez ne történhessen meg. Az egyedi csomagológépek tervezése során figyelembe kell vennünk azt a tényt, hogy az igényes csomagolás el tudja adni a terméket, vagyis a csomagolással felépítjük a személyiségét, ezt már nem célszerű kispórolni, mert beláthatatlan veszteségeket okozhat. Sokféle csomagolási lehetőség közül választhatnak a tészták esetében, a töltött tészták, mint a ravioli, tortellini, inkább átlátszó, frissen tartó csomagolást igényel, a száraztészták csomagolása egyre gyakrabban elegáns dobozokba történik, de megtalálható az egyszerű átlátszó celofán csomagolás is. Az egyedi csomagológépek tervezése után nemcsak legyártjuk, de amikor elkészültek, beüzemeljük a gépeket, és igény esetén szakembereink ellátják ügyfeleinket hasznos tanácsokkal, hogy minél gördülékenyebben menjen a munka. Örömmel tapasztaljuk, hogy partnereink is egyre fontosabbnak tartják az esztétikus csomagolást, és az élelmiszer ipar számos területén, így a tészták esetében is nagy hangsúlyt fektetnek a gépek fejlesztésére és automatizálására mert csak így lehetséges az élvonalban maradni. Csökkentve az anyagfelhasználás mennyiségét, a termék eltarthatósági idő növelése mellett fenntartható csomagolásról beszélünk. Az optimális csomagolási megoldás kiválasztására, a lehető legjobb anyagtakarékosságra kell törekedni a fenntarthatóság érdekében. Bár a töltött tészták esetében nem nélkülözhetjük a műanyag használatát az előnyei miatt, de egyre többen törekednek a felhasználásra és az újrahasznosításra. A tudatos vásárlók már egyre többen vannak, és a környezetbarát csomagolást részesítik előnyben.